De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: kalfsvlees medaillons

Kalfsvlees medaillons

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes

 
recept kalfsvlees medaillons

Wat'n heerlijke hapjes met kalfsvlees medaillons, avocado en lekkere mandarine, alles verfraaid met roze peper en koriander.   

Ingrediënten:

 

2 avocado's
2 eetlepels citroensap
1 mandarine
10 kalfsvlees medaillons van 25 g
60 g boter
zout en peper
10 sneetjes stokbrood
roze peperbollen
10 blaadjes koriander

 

Bereiding:

 

Snij het vlees van 2 avocado's in ringen en maak ze voorzichtig van de pit los.
Bevochtig ze met de inhoud van 2 eetlepels citroensap.
Pel een mandariin, verdeel ze in 10 en ontdoe elk deeltje van zijn velletje. Neem desnoods 2 vruchten.
Bak 10 kalfsvlees medaillons van ongeveer 25 g elk in wat boter, gedurende 2 minuten.
Breng op smaak met zout en peper en reserveer.
Bak 10 sneetjes stokbrood in hete boter.
Neem ze uit de pan en garneer elkeen met een ring avocado, 1 medaillon en 1 stuk gepelde mandarijn.
Versier met roze peperbollen en een blaadje koriander.


Suggestie:

Breng de hapjes met kalfsvlees medaillons onmiddellijk aan tafel, laat ze vooral niet koud worden.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: kalfsvlees medaillons

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 740 maal op het scherm sinds 9 Januari 2013

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google