De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: Artisjokbodems,Artisjokbodems met Zalm en Garnalen,Zalm,Garnalen

Artisjokbodems met Zalm en Garnalen

Bron onbekend
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes , vis

 
Artisjokbodems met Zalm en Garnalen.php

Zalm, artichok en garnalen met mierikswortel  

Ingrediënten:

 

80 gram gerookte zalm
8 artisjokbodems
azijn
16 grote garnalen
2 dl. visfumet
2 eiwitten
0,2 dl. slagroom
suiker
2 dl. wijn
3 blaadjes gelatine
20 g. geraspte mierikswortel
zout

 

Bereiding:

 

Laat de artisjokbodems een uur marineren in olie met azijn.
Laat ze goed uitlekken.
Snij de zalm in kleine brunoise.
Meng de geraspte mierikswortel met de room en de zalm.
Doe er een snufje suiker bij en wat zout.
Vul de artisjokbodems met dit mengsel.
Laat de visfumet samen met de wijn tot de helft inkoken.
Klaar hem met eiwit.
Week de blaadjes gelatine in koud water en los ze dan op in de visfumet.
Leg enkele garnalen op de artisjokbodems en zet ze koud weg.
Als de gelei bijna koud is trekken we de artisjokbodems twee keer door de gelei.


Suggestie:

Serveer goed koud.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: Artisjokbodems,Artisjokbodems met Zalm en Garnalen,Zalm,Garnalen

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 2087 maal op het scherm sinds 16 October 2008

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google