De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: Andalusische,Andalusische Zalm,Zalm

Andalusische Zalm

Bron onbekend
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes , vis
Uit zelfde land of streek: Spanje

 
Andalusische Zalm.php

Zalm met rijst, paprika en tomaten  

Ingrediënten:

 

4 moten zalm
100 gram rijst
100 gram rozijnen
1 groene paprika
2 tomaten 1 krop sla
1,5 dl mayonaise
zout, peper
tomatenketchup

 

Bereiding:

 

Laat de rozijnen wellen in lauw water.
Kook de zalm.
Kook de rijst gaar en laat hem afkoelen.
Neem de mayonaise en voeg er twee eetlepels tomatenketchup aan toe.
Was en droog de sla.
Maak de paprika schoon en snij ze in julienne.
Was de tomaten en snij ze in plakjes.
Laat de moten zalm uitlekken, haal er het vel af en de graten uit zonder de moten stuk te maken.


Suggestie:

Schik alles mooi op een vooraf gekoeld bord.
De borrden mogen een urtje op voorhand klaargemaakt woorden, maar laat ze toch niet meer dan een paar uren in de koelkast staan.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: Andalusische,Andalusische Zalm,Zalm

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 2433 maal op het scherm sinds 16 October 2008

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google