een groot blik gehakte tomaten
1 theelepel suiker
3 theelepels Chili peper
1/2 theelepel Jamaicaanse peper
1 gestampt lookteentje
Zout en peper van de molen
1/2 theelepel geraspte sinaasappelschil
'); $ingredients2 = ('1 fijngehakte ajuin
6 - 8 mooie visfilets
1 blikje verbrokkelde pimientos
2 lepel kappertjes
Verse peterselie
3 gekookte aardappelen
1 bokaal groene olijven, ontpit en in blokjes gesneden.
'); $fichier = ('Vis_op_manier_van_Vera-Cruz'); $ustensiles = (''); $recette = ('3 eetlepels olie in een zware (bv. gietijzeren) pan opwarmen.
Tomaten met suiker mengen, Chili- en Jamaicapeper, look, sinaasappelschil, ajuin, peper en zout erbij.
Degelijk gemengd in de olie gedurende 10 minuten met het deksel laten sudderen.
De oven op 190C voorverwarmen.
Een nogal diepe schotel die in de ovenmag met olie insmeren.
De vis er in plaatsen; gehakte pimientos, kappers en olijven er aan toe voegen en de tomatensaus er over gieten.
In de oven op 190C laten bakken gedurende 30 35 minuten, volgens het gewicht van de visfilets.
Met een vork nazien of het visvlees makkelijk loskomt en dan wat peterselie toevoegen om wat kleur te geven, niets mr.
'); $suggestions = ('De aardappelen apart opdienen, maar sommigen snijden ze liever in blokjes die 7 8 minuten voor het einde van het bakken aan de vis toegevoegd worden, maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak!'); $keywords = ('Vis,Vis op manier van Vera-Cruz,Vera-Cruz'); $comment = ('Een pikant Jamaicaans recept met vis en pepers.'); $portions = ('6 man'); $prepa = ('30 min'); $cuisson = ('30 35 min'); $region = (''); $difficulte = ('Makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>