2 pak roomboter
1 theelepel mosterd
zout
'); $ingredients2 = ('paneermeel
citroen
ma´zena
azijn'); $fichier = ('In_roomboter_gestoofde_paling'); $ustensiles = (''); $recette = ('De paling door uw vishandelaar doen vellen.
De paling 3 kwartier laten weken in water, zout, azijn, en daarna schoonspoelen.
De paling in stukjes van ongeveer 5-6 cm lengte snijden.
De paling in de pan doen en een beetje zout erover strooien, daarna roomboter toevoegen en stoven in ongeveer 30 minuten.
De boter afgieten om er een saus van te maken.
Meng ma´zena met een theelepeltje mosterd en azijn of citroensap en maak er een saus van.
'); $suggestions = ('Giet het sausje over de paling en strooi wat paneermeel overheen.'); $keywords = ('Paling,In roomboter gestoofde paling,roomboter,gestoofd'); $comment = ('Paling was een specialiteit van Sint Anneke bij Antwerpen. Maar sinds dat de Schelde ziek geworden is is die tijd over. De paling is nu ingevoerd of wordt gekweekt.'); $portions = ('4 personen'); $prepa = (''); $cuisson = (''); $region = (''); $difficulte = ('Eerder makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>