100 g geitenkaas zo vers mogelijk
8 theelepels tapenade
4 tomaten
1 sjalot
1 lookteentje'); $ingredients2 = ('6 gebonden takjes bazielkruid
1 eetlepel honig
4 eetlepels olijfolie
peper en zout'); $fichier = ('Lamsnootjes_met_verse_geitekaas'); $ustensiles = (''); $recette = ('4 tomaten schillen, snij ze in vier en haal er de zaadjes uit; daarna het vlees in blokjes snijden. Een sjalot schillen en fijnhakken. Een lookteentje schillen, in twee snijden om er de kiem uit te halen, en ook fijnhakken.

De sjalot in een ferme eetlepel olijfolie met het look doen fruiten. De blokjes tomaat toevoegen, 6 samen gebonden takjes bazielkruid, en op een middelmatig vuur laten mals worden gedurende 20 30 minuten. Af en toe eens dooreenroeren.

8 lamsnootjes op beide zijden aankruiden met peper en zout. Een eetlepel olijfolie in een braadpan opwarmen en er de lamsnootjes 30 seconden op elke kant doen bakken. Leg ze op een rooster op kamertemperatuur opzij.

De oven voorverwarmen op positie "grill", of op de hoogste temperatuur (270C)

Een stronkje zo vers mogelijke geitenkaas in 8 schijfjes van ongeveer een halve cm snijden.

De tomaten hebben nu 20 30 minuten gekookt.

Leg opeenvolgend n theelepel tapenade, een grote theelepel tomatenbereiding, en een schijfje geitenkaas op elke lamsnootje.

Neem een schotel dat voorzien is voor de oven, doe er wat olijfolie op, en schik er de lamsnootjes op. Giet wat vloeibare honig op elk schijfje geitenkaas.

Plaats nu de schotel in de grill en reken 5 minuten om geroseerde lamsnootjes te bekomen. '); $suggestions = ('Dien deze lamsnootjes met wat ratatouille op, of met aardappelpuree met olijfolie, ook nog met mesclun salade.'); $keywords = ('Lamsnootjes,Lamsnootjes met verse geitekaas,geitekaas'); $comment = ('Een recept dat Bru Wout op France3 voorstelde in het kader van de uitzending: Bon apptit, bien sr!
Verdere inlichtingen vindt U [hier]'); $portions = ('4 personen'); $prepa = (''); $cuisson = (''); $region = ('Frankrijk'); $difficulte = ('Makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>