100 g verse geitenkaas
1 sjalot
1 geplet lookteentje
20 cl. room
'); $ingredients2 = ('1 eetlepel rode wijazijn
5 cl. witte wijn
1 bosje bieslook
1 eetlepel olie
zout, peper'); $fichier = ('Cervelle_de_Canut_recept'); $ustensiles = (''); $recette = ('In een saladekom, zorgvuldig en langdurig, maar zonder brutaliteit, de platte kaas met de geitenkaas mengelen.
De fijngehakte sjalot, het geplette look, het fijngehakt bieslook, de opgeklopte room, de witte wijn, het azijn en de olie aan toevoegen.
Met zout en peper op smaak brengen.
Alles zorgvuldig mengen zonder op te kloppen. Op een koud plaats opbergen voor het gebruik.
'); $suggestions = ('Past onder andere met ovengebakken aardappelen.
'); $keywords = ('Cervelle de Canut,recept'); $comment = ('Cervelle de Canut is een bereiding op basis van platte kaas.
De letterlijk betekenis van deze naam is: "Hersenen van zijdewevers uit Lyon".
Hadden deze mensen hersenen uit platte kaas?
'); $portions = ('4 à 6 man'); $prepa = (''); $cuisson = (''); $region = (''); $difficulte = ('Makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>