water 600 mL
2 zakjes bakpoeder


'); $ingredients2 = ('gist 40 g
zout 17 g '); $fichier = ('Pistolets_broodjes_recept'); $ustensiles = (''); $recette = ('Alle ingrediėnten mengen.
Kneedmachine: robot 2 minuten in eerste versnelling en 7 minuten in tweede versnelling doen draaien.
Deegtemperatuur: 22 ą 24°C.
10 minuten laten rijzen.
Afwegen en bollen van 100 g vormen.
Op de bakplaat plaatsen en even lichtjes bevochtigen.
Met een scherp mes (scheermes of cutter) in elke bol een diepe inkerving maken en de bollen omdraaien (met de gleuf naar onder).
Met een vochtig linnen afdekken.
1 uur laten rijzen bij ongeveer 28°C (het deeg moet in volume verdubbelen).
De oven voorverwarmen op 230°C.
Zodra de oven op temperatuur is, op de bodem een schotel met warm water plaatsen, de oven sluiten en een tiental minuten wachten.
De deegbolletjes weer omdraaien en in de oven plaatsen.
18 minuten op 230°C laten bakken.
'); $suggestions = ('Opdienen met boter, konfituur, kaas of charcuterie, zonder de koffie of chocolademelk te vergeten!'); $keywords = ('krokante,Pistolets,broodjes,recept'); $comment = ('Krokante pistolets op een zondag zomermorgen, bij het ontbijt op het terras, zonder pistolets, is voor de Belg geen echte zondag.
'); $portions = ('16 stuks'); $prepa = (''); $cuisson = (''); $region = (''); $difficulte = ('Eerder makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>