De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: vleesspies,spiesjes met vlees

Vleesspiesen

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes

 
recept vleesspiesen

Mooie spiesen met kalfsvlees en papaja om lekker te knabbelen bij het aperitief of bij de borrel.  

Ingrediënten:

 

20 kleine kalfsoesters van ongeveer 30 g elk
zout
50 g boter
sojasaus
cayennepeper
20 blokjes papaja
10 stengels peterselie

 

Bereiding:

 

Snij een twintigtal kleine kalfsoesters van ongeveer 30 g elk, droog ze met keukenpapier en rol ze dun met een taarterol of een vleesstamper.
Zout het vlees lichtjes en snij de stukken in twee in de lengterichting.
Bak ze gedurende 1 minuut in wat boter, breng ze op smaak met sojasaus en cayennepeper, haal ze uit de pan.
Prik ze samen met blokjes papaja en peterseliebladeren op kleine houten spiesen.


Suggestie:

Serveer de spiesjes met vlees onmiddellijk om ze warm te genieten.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: vleesspies,spiesjes met vlees

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 565 maal op het scherm sinds 2 Januari 2013

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google