De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: Toast met vleesballetjes,Toast vleesballetjes

Toast met vleesballetjes

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes

 
recept toast met vleesballetjes

Een mooie presentatie van lekkere vleesballetjes die uitstekend bij de borrel zullen passen.  

Ingrediënten:

 

400 g gehakt rundvlees
1 ajuin
1 el. mosterd
1 ei
1 snee brood

wat melk
vetstof: olie of boter
4 5 tomaten
groene ajuin

 

Bereiding:

 

Een sneetje brood van zijn korsten ontdoen, in wat melk goed nat maken en daarna uitwringen.
400 g gehakt rundvlees met een eetlepel mosterd, 1 ei, een gehakte ajuin en met het brood goed mengelen.
Van het mengsel een dertigtal balletjes bereiden.
Wat boter in een braadpan smelten (maar olie mag ook), de balletjes daarin mooi goud bakken.
30 sneetjes stokbrood boteren, met een of twee schijfjes tomaat en een blaadje peterselie versieren, en daarop een vleesballetje plaatsen.
Enkele ringetjes groene ajuin op de balletjes plaatsen.


Suggestie:

Zo snel mogelijk opdienen om van het koud warm contrast te genieten.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: Toast met vleesballetjes,Toast vleesballetjes

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 705 maal op het scherm sinds 28 December 2012

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google