De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: pakjes gehakt vlees

Pakjes gehakt vlees

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes

 
recept pakjes gehakt vlees

Een stel lekkere pakjes die elk een mengsel van gebakken rundvlees en enkele heerlijke gekleurde groenten bevatten. Een uitstekende bijpasser voor de best geslaagde borrels en aperitieven.  

Ingrediënten:

 

150 g rundvlees
olie
zout en pepe
1 ajuin
100 g prei
100 g rode peper
1 rol vers pizzadeeg
1 eidooier
5 cl karnemelk
30 g sezaamzaad

 

Bereiding:

 

Doe 150 g rundvlees in warme olie roerbakken, maak de vleesstukjes los met een vork.
Met zout en peper op smaak brengen.
Een gehakte ajuin toevoegen, 100 g prei, in ringen gesneden en 100 g rode peper in blokjes.
5 7 minuten laten door bakken.
Een rol vers pizzadeeg uitrollen en in 16 rechthoeken van ca. 5 x 7 cm snijden.
Het klaargemaakte vulsel er op leggen en diagonaalse wijze de hoeken er opplooien.
Meng een eidooier met dezelfde hoeveelheid karnemelk en het deeg met dit mengsel en een borstel insmeren.
Bestrooi met 30 g sezaamzaad.
Doe in de oven bakken, op 200C voorverwarmd, dit gedurende 15 min.


Suggestie:

De pakjes gehakt vlees warm opdienen.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: pakjes gehakt vlees

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 651 maal op het scherm sinds 30 December 2012

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google