De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: gevulde champignons

Gevulde champignons

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes

 
recept gevulde champignons

Lekkere champignons, gevuld met varkensvlees en allerlei gezonde groenten. De champignons mogen een paar uur op voorhand klaargemaakt worden. Die gaan dan op het geschikte moment in de oven!  

Ingrediënten:

 

24 champignons, niet te groot
150 g worteltjes
150 g courgette
1 ajuin
150 g gehakt varkensvlees
1 eetlepel olie
zout en peper
10 bladeren salie
30 g parmezaan
30 g geraspte amandelen

 

Bereiding:

 

Maak 24 champignons met een doek of een borstel schoon.
Maak de voetjes los en snij deze in kleine stukjes.
Hak eveneens 150 g worteltjes, 150 g courgette en een ajuin in kleine blokjes.
Bak 150 g gehakt varkensvlees in hete olie, zorg er met een vork voor dat alles losjes blijft.
Doe er de gehakte voetjes van de champignons bij en meteen de worteltjes, de courgette en de ajuin.
Laat een drietal minuten bakken, met zout en peper kruiden.
Doe er 10 bladeren gehakte salie bij.
Zout de champignons en vul ze met dit mengsel op.
Bestrooi met 30 g parmezaan en 30 g geraspte amandelen.
Plaats 10 min in de oven, op 200C. en laat lichtjes bruin braden.


Suggestie:

De gevulde champignons warm opdienen.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: gevulde champignons

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 990 maal op het scherm sinds 10 Januari 2013

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google