De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: gekleurde spiesjes

Gekleurde spiesjes

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes

 
recept gekleurde spiesjes

Spiesjes met allerlei gekleurde groente en kleine stukjes biefstuk om heerlijk bij de borrel op te dienen.  

Ingrediënten:

 

400 g paprikas
150 g sjalot
vetstof: olie of boter, margarine van goede kwaliteit
400 g biefstuk
peper en zout
chili saus

 

Bereiding:

 

Snij 400 g paprikas in vierkante stukjes van ongeveer 1 2 cm. Kies liefst verschillende kleuren: rode, gele, oranje en groene paprikas.
Snij 150 g sjalot in vier.
Paprikas samen met de sjalot in wat vetstof roerbakken.
400 g biefstuk in blokjes van dezelfde afmeting (1 a 2 cm) snijden.
Steek alles op tandenstokers, afwisselend paprika en vlees, met af en toe wat sjalot.
Met peper en zout op smaak brengen.
Doe de spiesjes in olie of boter goud bakken, ongeveer 2 3 minuten.
Smeer ze met wat chili saus in vooraleer ze op te dienen.


Suggestie:

Deze gekleurde spiesjes lekker warm opdienen.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: gekleurde spiesjes

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 609 maal op het scherm sinds 30 December 2012

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google